Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsbijeenkomst MKB over oppervlaktebehandeling

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

11 Apr 2000.

`Kansen aan de Oppervlakte voor MKB´: over coatings en oppervlaktebehandeling

Onder dit thema organiseren de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, het EG-adviescentrum, de Kamers van Koophandel in Brabant, Syntens en Senter op donderdag 22 juni in De Duiventros in Berkel-Enschot een voorlichtingsbijeenkomst voor middelgrote en kleine industriële bedrijven over coatings en oppervlaktebehandelingen.

De bijeenkomst vindt plaats om het MKB te ondersteunen bij product- en productietechnische vernieuwingen die zijn vereist op het gebied van coatings en andere oppervlaktebehandelingen.

De bijeenkomst zal bestaan uit enkele plenaire voordrachten, workshops, tafeldemo´s en demonstraties op internet. Er is veel gelegenheid tot informele contacten en netwerken.

Kennisinstellingen en leveranciers van coatings verstrekken informatie op het gebied van trends en ontwikkelingen op coating- en oppervlaktebehandelingsgebied. Ook actuele Europese `business opportunities´ en de marketing van technologie komen tijdens de bijeenkomst aan bod. Aangezien het bij vernieuwingen vanuit kostenbesparingsoogpunt verstandig kan zijn een beroep te doen op subsidie- of kredietregelingen, schenkt de bijeenkomst ten slotte ook hieraan aandacht. Senter en de regionale instellingen informeren u graag over de mogelijkheden op regionaal, nationaal en Europees gebied.

Voor meer informatie, bel Ad Heersche of JanHenk Verburg van Syntens Breda (076) 564 67 00 of mail aan (ahe@syntens.nl).


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie