Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Casema: Introductie ZEE TV

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Casema

Delft, 19 juni 2000

Introductie ZEE TV

Met ingang van donderdag 22 juni wordt het uitzendgebied van de Hindoestaanse televisiezender ZEE TV uitgebreid. ZEE TV was tot voor kort alleen in de regio Den Haag te ontvangen. Vanaf 22 juni is ZEE TV in het hele gebied, waar Casema diensten exploiteert, te ontvangen.

ZEE TV is één van de grootste televisiezenders van India en biedt een gevarieerde programmering met o.a. speelfilms, soapseries, drama's en komedies, nieuws en actualiteit, sport, spelshows, kindertelevisie, ontbijttelevisie, kookprogramma's en interactieve programma's. Wereldwijd heeft Zee TV meer dan 200 miljoen kijkers, voornamelijk van Zuidoost Aziatische afkomst.

ZEE TV gaat 24 uur per dag uitzenden. In Den Haag is de zender is al een groot succes onder de Surinaams/Hindoestaanse bevolking. ZEE TV is te ontvangen via een decoder die via dealers of via Casema verkrijgbaar is. De kosten voor deze zender zijn fl. 44,95 per maand (inclusief fl. 9,95 decoderhuur).

Voor aanvullende informatie en abonnementen kan men gratis bellen naar Casema, telefoonnummer: 0800-8875292.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie