Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Accton kondigt CheetahSwitch Workgroup-3616 aan

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht


Accton kondigt de CheetahSwitch Workgroup-3616 aan: de switch van niveau 3 met de beste prijs/prestatieverhouding op de markt

Brussel, juni 2000 - De groep Accton, toonaangevende leverancier van en expert inzake netwerkkaarten, hubs en switches, commercialiseert als eerste leverancier op het Europese continent een switch van niveau 3, de CheetahSwitch Workgroup-3616.

De switch staat in eerste instantie borg voor snelle switching van niveau 2 en voorziet daarnaast in hardware-ondersteunde IP-routing van niveau 3 die de prestaties van traditionele routers ruimschoots overstijgt. Met deze apparatuur kunnen de netwerkbeheerders afzonderlijk IP-subnetwerken of VLAN-groepen exploiteren met het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie