Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst 'Kansen aan de Oppervlakte'

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

11 Apr 2000.

Bijeenkomst `Kansen aan de Oppervlakte´

Onder dit thema organiseren de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, het EG-adviescentrum, de Kamers van Koophandel in Brabant, Syntens en Senter op donderdag 22 juni in Tilburg een voorlichtingsbijeenkomst voor middelgrote en kleine industriële bedrijven over coatings en oppervlaktebehandelingen.

De bijeenkomst vindt plaats om het MKB te ondersteunen bij product- en productietechnische vernieuwingen die zijn vereist op het gebied van coatings en andere oppervlaktebehandelingen.

De bijeenkomst zal bestaan uit enkele plenaire voordrachten, workshops, tafeldemo´s en demonstraties op internet. Er is veel gelegenheid tot informele contacten en netwerken.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie