Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Delft installeert werkteams Sportvisie

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

Wethouder Torenstra installeert werkteams Sportvisie

De deelname aan sport in Delft moet gestimuleerd worden. Dat is het uitgangspunt van Sportvisie 2000 van de gemeente die in 1999 door het college is aangenomen. Vier zogenaamde werkteams gaan zich over de vraag buigen hoe die deelname het best bevorderd kan worden. Deze werkteams bestaan uit ambtenaren, geïnteresseerde personen uit de sport- en onderwijsveld, ouderen- en jongerenwerk en buurt- en wijkwerk. Wethouder Jan Torenstra installeert deze werkteams en de begeleidende adviesgroep op donderdag 22 juni 2000 om 17.00 uur in het Stadhuis.

Er komen vier werkteams: Opvoeding en sport, Informatie en communicatie, Versterken van sportinfrastructuur en Sport dicht bij huis. Deze werkteams gaan voorstellen maken die voor de komende zes jaren moeten gelden. Een speciale adviesgroep, Adviesgroep Sportvisie 2000 + 6, toetst die voorstellen uit de werkteams aan de uitkomsten van Sportvisie 2000 en adviseert vervolgens het college van Burgemeester en Wethouders. Voor dit vervolgproject, Sportvisie 2000 + 6 genoemd, krijgt de gemeente Delft een subsidie van ruim 1 miljoen gulden van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voorafgaand aan de installatie is er een voorlichtingsbijeenkomst voor de werkteams.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie