Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online-marktplaats voor chemische grondstoffen in Europa

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ChemResult introduceert online-marktplaats voor chemische grondstoffen in Europa

Product- en prijstransparant-inkoopsysteem voor zowel klein- als grootvolume-transacties

Brussel, 22 juni 2000- Vandaag is een nieuwe business-to-business-website www.chemresult.com, een onafhankelijke marktplaats voor chemische grondstoffen in bedrijf gesteld. In tegenstelling tot andere sites biedt chemresult.com een volledig product- en prijstransparant inkoopsysteem. Daardoor kunnen inkopers het aanbod van verschillende concurrerende leveranciers vergelijken. Chemresult.com biedt een hoge mate van gebruiksgemak door haar compleet geïntegreerde service, vanaf productvergelijking tot de uiteindelijke levering.

ChemResult structureert de chemische markt door middel van een dynamische informatiebank met overzichten van chemische stoffen van concurrerende leveranciers met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie