Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SMC brengt telefonierevolutie op gang met de NetPhone

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Redacteuren: The Constellation Group - Eric Dauchy Tel : + 32 496/23 97 23 Fax : + 32 19/33 09 46 (Ericdauchy@compuserve.com) Redacteuren: SMC Networks Florence Jenny - SMC Sales Manager Benelux Tel : +33 1 41 38 32 32 Fax : +33 1 41 38 01 58 florence.jenny@smc-europe.com

SMC brengt telefonierevolutie op gang met de NetPhone, een toestel voor internettelefonie tegen beperkte kostprijs

Brussel, juni 2000 - De firma SMC, toonaangevende leverancier van netwerkkaarten, hubs en Ethernet/Fast Ethernet/GigaEthernet switches, kondigt de EZ Connect NetPhone aan, een toestel waarmee men goedkoper heel de wereld rondbelt omdat de oproepen via internet doorgestuurd worden.

De EZ Connect NetPhone wordt gebruikt op een bestaande internetverbinding, van welke aard dan ook (kabelmodem, x-DSL, speciale lijn) en kan gedeeld worden op een Ethernet-netwerk in de hoedanigheid van een echte VoIP (Voice over IP) gateway. Gebruikt men het toestel op een permanente internetverbinding van het type LS, kabel of x-DSL en belt men met een ander EZ Connect NetPhone toestel, waar dit zich ook bevindt, dan kost de verbinding helemaal niets. Zo haalt men ogenblikkelijk rendement uit z'n begininvestering.

Volgens Jean-Jacques Sultan, General Manager SMC Southern Europe: « is de EZ Connect NetPhone het ideale product voor de SOHO-markt en kleine bedrijfjes die hun bestaande internetverbinding willen optimaliseren en de kosten voor hun langeafstands- en internationale gesprekken willen beperken. ».

De configuratie van de NetPhone verloopt makkelijk en snel. Om te kunnen telefoneren moet elke gesprekspartner over een Netphone beschikken en op internet aangesloten zijn via een Ethernet LAN netwerk. Het bedrijf kan de NetPhone aansluiten op de PABX - deze wordt dan door een gebruikersgroep gedeeld als een klassieke telefoonlijn.

Ter gelegenheid van de lancering van dit product pakt SMC uit met een speciaal aanbod voor de dealers: -50% op de 2de Ez Connect NetPhone die men aankoopt, hetzij een dealerprijs van 6.119 BEF of 151,687 Euro (excl. BTW) in plaats van 12.238 BEF of 303,374 Euro (excl. BTW).

Belangrijkste kenmerken/voordelen

IP-telefonie via Internet. Beperkt de telefoniefactuur voor langeafstands- en internationale gesprekken.

Geen PC nodig. Gebruikt de Ethernet-laag en de analoge telefoon.

VOIP-gateway. Telefoontoestel dat de hulpmiddelen deelt via Internet.

Waarschuwing van inkomende oproep. De gebruiker kan zien welke oproepen binnenkomen via internet en welke via een klassiek telefoontoestel en op basis hiervan een keuze maken.

Twee mogelijke verbindingsvormen. Analoge en Internetcommunicatie met hetzelfde telefoontoestel.

Automatische configuratie. Geen ISP-configuratie nodig. (De configuratie kan ook beheerd worden via een Webbrowser).

Verbinding met een klassiek toestel. Perfecte reconstructie van het telefoontoestel. Minimumvereiste van 6.3 Kbps op het niveau van de bandbreedte. Upgrade. Firmware wordt automatisch geüpgradet op Internet.

Voice guide in 14 talen. Kan overal ter wereld geïnstalleerd worden.

Productreferentie : SMC4801

Over SMC

De firma SMC, opgericht in 1971, is een toonaangevende ontwerper en constructeur van krachtige en zuinige netwerkkaarten, hubs en switches. Het Europese hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Barcelona, Spanje. De firma heeft kantoren in heel Europa : Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje.

SMC, gespecialiseerd in de levering van LAN-oplossingen voor KMO's en kleine en middelgrote instellingen, biedt twee grote productgamma's aan, afgestemd op 2 soorten netwerkinfrastructuren :
· Het LAN SMC EZ gamma:
Bestaat uit economische, gebruiksvriendelijke oplossingen in het domein van de netwerkkaarten, enkelvoudige en stapelbare hubs en desktop- en werkgroepswitches.
· Het LAN SMC Tiger oplossingengamma:
Omvat dezelfde productcategorieën als het EZ-gamma. Ontworpen als antwoord op de behoeften van evoluerende netwerken. Deze bijzonder volledige hoogperformante producten zijn zeer competitief. Zij omvatten unieke karakteristieken zoals segmentering, geïntegreerde switching en specifieke beheerstechnologie als SNMP en RMON. Nadere informatie is beschikbaar op de website http:\\www.smc-europe.com.
Hinke de Koning Communicatie
Postbus 210

3240 AE Middelharnis
Tel. +31 (0) 187 470233
Fax. +31 (0) 187 470230
www.dekoningcom.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie