Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Analyse: Profiel Nederlandse internetbelegger

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Profiel Nederlandse internetbelegger

De grootste groep online-beleggers is man, tussen de 30 en 40 jaar oud en heeft minimaal drie jaar ervaring met het internet. Dat zijn de belangrijkste bevindingen van een klein onderzoek van Belegger.NL.
Belegger.NL analyseerde een drietal kenmerken van 2000 beleggers, te weten: geslacht, leeftijd en internetervaring. Deze groep beleggers is de afgelopen maand benaderd via de internetsites www.belegger.nl en www.beursintroductie.nl.

Uit de analyse blijkt dat slechts 9% van de Nederlandse online-beleggers vrouw is, terwijl het percentage vrouwen onder de 'offline-beleggers' beleggers die de genoemde websites bezoeken met 20% een stuk hoger ligt. En ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie