Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Politie Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Persberichten Politie Over Betuwe

Donderdag,22 juni 2000

Honden bijten moeder en kind

Vanmiddag hebben in de Anna Vaecstraat in Bemmel twee honden een bijna 4 jarig meisje en haar moeder gebeten. Vermoedelijk heeft het kind bij de ren gespeeld waarin de honden zaten opgesloten. Mogelijk heeft zij de onderste schuif geopend, waarna de honden naar buiten konden.Het meisje is daarna de tuin uitgerend, maar de honden zijn haar achterna gekomen en hebben haar gebeten toen zij op straat ten val kwam. Haar moeder die dit zag gebeuren rende naar haar dochter, maar werd ook door beide honden gebeten.

Moeder en kind werden overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Het kind had onder andere bijtwonden in het gezicht.

De honden werden door de eigenaar en politie gevangen en weer in de ren gedaan.

In het ziekenhuis bleek dat zowel moeder als kind bijtwonden over hun hele lichaam hadden. Zij mochten naar behandeling wel naar huis. Wat er moet de honden gaat gebeuren is nog niet bekend.

Bromfietscontrole in Huissen

Woensdagmiddag heeft de politie van Huissen een bromfietscontrole gehouden op de Rietbaan en de Arnhemsepoort in Huissen, waarbij 15 bromfietsers werden gecontroleerd. In totaal gingen zes bestuurder met een bekeuring naar huis: 2x terzake het niet verzekerd zijn; 2x terzake het niet dragen van een helm en 2x voor het rijden op een opgevoerde bromfiets. De politie zet de komende weken de bromfietscontroles voort.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Tel: (0481)377777/(026)3266666
Fax: (0481)378001
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie