Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 22-06-2000 3ePersbericht22juni2000

Politieberichten

Eindhoven: Belediging
Donderdagmiddag om 12.55 uur is op de Korianderstraat een 38- jarige man uit Eindhoven aangehouden ter zake belediging. De man werd daar bij een relatiebemiddeling aangesproken door een politiesurveillance. De Eindhovenaar was daar niet van gediend en riep onwelvoeglijke taal naar hen. Tijdens de aanhouding sneuvelde een blouse van een politieagent. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Donderdagmiddag om 15.50 uur is een 46- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daar-voor had hij op de Fuutlaan openbaar schennis gepleegd. De gewaarschuwde politie trof de man op de Prof. Dr. Dorgelolaan aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau.
Eindhoven: Gestolen bromfiets
Donderdagmiddag om 16.05 uur zijn op de John F. Kennedylaan twee mannen. 20 en 26 jaar, uit Eindhoven aangehouden. Zij reden daar op een bromfiets. Bij controle bleek deze in Hel-mond te zijn gestolen. De verdachten zijn ingesloten aan het politiebureau.
Eindhoven: Diefstal tas
Donderdagmiddag omstreeks 13.00 uur bemerkte een 18- jarige vrouw uit Eindhoven dat haar tas verdwenen was. Toen zij het terras aan de Markt verliet, stond haar tas er niet meer. In de tas zaten sleutels, een portemonnee, een gsm met adapter, een trui en make-up goederen.
Eindhoven: Man doet greep in kassa
Donderdagmiddag omstreeks 16.45 uur deed een 37- jarige man uit Eindhoven een greep in een kassa van een winkel aan de Kruisstraat. Direct daarna verliet hij de winkel. De kassier die het zag kon de man vastpakken. De gewaarschuwde politie hield de man aan. Hij is voor onder-zoek overgebracht naar het politiebureau.
Eindhoven: Gestolen auto
Donderdagavond om 18.15 uur zijn op de Marconilaan een 33- jarige Eindhovenaar en een 29- jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Kort daarvoor waren zij met een auto gezien bij een leegstaande school aan de Leeghwaterstraat. Direct daarna reden zij weg in de richting van de Marconilaan. Op aanwijzing van getuigen trof de politie beide mannen met de auto op de Marconilaan aan. Bij controle bleek de auto in Eindhoven gestolen te zijn. De verdachten zijn ingesloten aan het politiebureau.

Helmond: Winkeldiefstal
Donderdagmorgen om 11.30 uur is in een winkel aan de Veestraat een 22- jarige man uit Helmond aangehouden. Een politieman die daar in zijn vrije tijd aan het winkelen was zag dat de man daar een paar slippers wegnam. Na aanhouding is de Helmonder overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.
Best: Diefstal paardentrailer
Donderdag is er vanaf een parkeerterrein aan de Brem een paardentrailer gestolen. Omstreeks 14.25 uur ontdekte de 46- jarige automobiliste uit Dreumel dat de trailer, merk Waco, niet meer achter haar auto hing. De trailer heeft een waarde van fl. 9.200,-
Best: aanrijding met gewonde
Donderdagmiddag omstreeks 15.00 uur raakte bij een aanrijding op de Dieze een 40 jarige snorfietser uit Helmond gewond. Hij reed daar over het fietspad. Een 51- jarige automobilist uit Geldrop kwam daar vanuit een onverharde weg de Dieze op en verleende daarbij geen vrije doorgang aan de snorfietser. De snorfietser raakte licht gewond.
Heeze: Diefstal auto
Tussen woensdagavond 18.15 uur en donderdagmiddag 12.45 uur is er vanaf de Driesakker een paarse personenauto, Volkswagen Golf CL Diesel, gekentekend GB-FJ-67, gestolen.

Geldrop: Aanrijding met gewonde
Donderdagmiddag omstreeks 13.20 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Gijzenrooiseweg Schaarland een 15- jarige fietser uit Geldrop gewond. Hij fietste daar over het Schaarland naar genoemde kruising. Daar reed de jongen door roodlicht de kruising op. Een 63- jarige automobilist uit Eindhoven die op de kruising reed, kon een aanrijding niet voorkomen. De fietser is overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Waalre: Diefstal auto
Tussen woensdagavond 23.00 uur en donderdagmorgen 7.00 uur is er vanaf de Neerheide een witte personenauto, Opel Kadett, gekentekend Ng-ND-07, gestolen.

Veldhoven: Diefstal auto
Donderdagmiddag tussen 12.40 uur en 17.00 uur is er vanaf de Run 4600 een zilvergrijze bestelauto, Volkswagen bestel 1.0 D, gekentekend VT-41-FF, gestolen.

Eindhoven: Aanrijding
Donderdagmiddag omstreeks 16.40 uur reed een 32- jarige automobiliste uit Eindhoven over de Pastoriestraat. Zij reed naar de kruising Pastoriestraat Kronehoefstraat - Kloosterdreef. Daar aangekomen wilde zij linksaf richting Woenselse Markt rijden en sorteerde daartoe voor. Uit tegenovergestelde richting, over de Kronehoefstraat, kwamen autos aangereden die voor de kruising stopten. De Eindhovense reed daarop richting Woenselse Markt. Een 30- jarige automobilist uit Eindhoven, komende van de Kronehoefstraat, reed daar rechtdoor richting Pastoriestraat. Een aanrijding was het gevolg. Beide voertuigen liepen flinke schade op. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie afdeling Woensel Zuid, telefoon040-2331000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie