Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst Bootstraat Etten-Leur gaat niet door

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Informatiebijeenkomst Bootstraat gaat niet door

In deze nieuwsrubriek heeft u eerder een aankondiging kunnen lezen van onder andere een informatiebijeenkomst over de Bootstraat. Deze stond gepland voor donderdag 22 juni aanstaande. Deze bijeenkomst gaat echter niet door.
Het voorgenomen werk, dat zich beperkt tot het straatgedeelte tussen Rozengaard en Pater Arnold Damenstraat, verandert namelijk niets aan de vormgeving van dit straatgedeelte. Het al aangelegde verhoogde kruisingsvlak bij de Van der Poest Clementstraat blijft gehandhaafd. Voor het overige wordt er een nieuwe straatfundering aangebracht, worden de rioolhuisaansluitingen vernieuwd en worden de trottoirs, rijbaan en parkeerplaatsen herstraat. Hoewel er ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie