Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond over woningen in pand Oude Singel Leiden

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Woningen in bedrijfspand Oude Singel

BOUWEN EN WONEN - In het leegstaande bedrijfspand op de locatie Oude Singel 246/Koolstraat/Koolgracht komen zeventien woningen. De gemeente licht het bouwplan toe op donderdag 22 juni in buurthuis De Pancrat aan de Middelstegracht 85. De informatieavond begint om 20.00 uur.

Het bedrijfspand staat al geruime tijd leeg en wordt verbouwd om achteruitgang van de woon- en leefkwaliteit in de omgeving te voorkomen. Tijdens de informatieavond lichten architect en betrokken ambtenaren van de gemeente het plan toe. Zij leggen tevens uit welke procedures gevolgd worden voordat de gemeente een bouwvergunning verleent. Na afloop van de avond bestaat gelegenheid tot het stellen van vragen. Voor vragen kunt u vanaf 19 juni contact opnemen met de heer P. van der Sande van de gemeentelijke afdeling Ruimtelijke Ordening (071-5165886).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie