Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Numico greenshoe-opties uitgeoefend

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Numico

22 juni - Aankondiging

Numico greenshoe-opties uitgeoefend

Koninklijke Numico N.V., marktleider op het gebied van gespecialiseerde voedingen en voedingssupplementen, kondigt namens het bankensyndicaat aan dat de greenshoe-opties met betrekking tot de gecombineerde uitgifte van certificaten van gewone aandelen Numico en achtergestelde converteerbare obligaties zijn uitgeoefend.

De uitgifte van certificaten van gewone aandelen Numico zal met een aantal van 1.483.516 (EUR 67.499.978) toenemen tot in totaal 11.373.626 certificaten van gewone aandelen (EUR 517.499.983).

De uitgifte van achtergestelde converteerbare obligaties zal met een bedrag van EUR 90 miljoen toenemen tot een totaalbedrag van EUR 690 miljoen.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie