Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unox stopt met sponsoring van marathoncompetitie schaatsen

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNSB

adresgegevens
© copyright

E-mail KNSB

Persbericht

Amersfoort, 22 juni 2000

Unox stopt met sponsoring van marathoncompetitie

Met ingang van het komende schaatsseizoen stopt UNOX met sponsoring van de marathon-schaats-competitie op de kunstijsbanen. Reeds vele jaren is UNOX sponsor van het marathonschaatsen, zowel van de wekelijkse Cup-competitie op kunstijsbanen, de zogenoemde Klassiekers op natuurijs als van de nationale titelstrijd op kunst- en natuurijs.

UNOX wil wel het marathonschaatsen op natuurijs blijven sponsoren. In overleg met de Stichting Natuurijs Klassiekers (SNK) en UNOX beraadt de KNSB zich over te ondernemen akties. De mogelijkheid bestaat dat een sponsorrelatie wordt aangegaan met één nieuwe sponsor voor het totale marathonschaatsen, of dat naast UNOX voor het marathonschaatsen op natuurijs een andere sponsor wordt gevonden voor de marathon-cup-competitie op de kunstijsbanen. Ook volgend seizoen zal deze competitie uit ongeveer 20 wedstrijden bestaan, waarvan een groot deel wordt uitgezonden door NOS Studio Sport.

Einde persbericht

Voor nadere informatie: Gert Koudijs, directeur KNSB Tel 033-4892000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie