Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietsster overlijdt na verkeersongeval in Breda

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Breda: ' Fietsster overleden na verkeersongeval'

Datum: 22/6/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

Op dinsdag 20 juni jl. s omstreeks 10.30 uur een ernstig verkeersongeval gebeurd op de Gedempte Haven te Breda. Een 45-jarige vrouw uit Breda (G v.d.L), kwam op haar fiets in aanrijding met een personenauto. De vrouw werd in kritieke toestand opgenomen in het St. Ignatius-ziekenhuis te Breda alwaar zij 's-avonds aan haar verwondingen bezweek en is overleden.

Een 45-jarige vrouw uit Breda fietste over de Gedempte Haven te Breda, in de richting van de Nieuwe Prinsenkade. Nadat zij was voorbijgereden door een vrachtauto kwam zij direct daarna in aanrijding met een haar passerende personenauto, bestuurd door een 22-jarige Bredanaar, die achter deze vrachtauto reed.

De fietsster en de auto kwamen met elkaar in aanrijding, tengevolge daarvan is de vrouw ten val gekomen, waarna zij tegen de voorruit van de auto kwam. Het slachtoffer is door de GG en GD met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het St. Ignatiusziekenhuis te Breda. In het ziekenhuis is zij later die avond overleden

Op dit moment is niet duidelijk waarom de vrouw in aanrijding kwam met de personenauto. Door de Unit Forensisch Technisch Onderzoek is ter plaatse een onderzoek ingesteld. Ook is er inmiddels een verklaring van een getuige opgenomen. Uit het verdere onderzoek zal de toedracht moeten komen vast te staan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie