Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 23-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van Vrijdag
17:00 vrijdag 23 juni 2000

Martin Panman 0651611628

Gieten
Kopstaart met letsel

Vanmorgen stopte een 19 jarige automobilist uit Borger voor de verkeerslichten in Gieten op de N34. Een 30 jarige automobilist eveneens uit Borger zag dat te laat en botste tegen zijn voorganger. Deze werd gewond en werd met nek en rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. Beide autos moesten afgesleept worden en het wegdek moest schoongemaakt worden omdat er olie was gelekt.

Rolde
Motor weg

Vannacht is er een motor gestolen vanaf de bewaakte camping aan de Asserstraat in Rolde. Het betreft een Kawasaki ZX 750, kleur groen. De 31 eigenaresse uit Duitsland deed aangifte.

Vanaf dezelfde camping in Rolde is vannacht nog een motor gestolen. Het betreft een Ducatie 900SS, kleur rood voorzien van het Duits kenteken DAN-ED9. De 36 jarige Duitse eigenaar deed aangifte.

Nieuw Weerdinge
Caravan op stap

Van een bedrijven terrein aan de Drentse Mondenweg in Nieuw Weerdinge is vannacht een caravan gestolen. Het bedrijventerrein was afgesloten. Vanmorgen ontdekte de eigenaar dat het toegangshek was opengebroken. Het hangslot was verdwenen. De caravan is van het merk Hobby, type 560 UF Ahorn. De eigenaar, een 28 jarige inwoner uit Groningen, deed aangifte.

Assen
Tas gepikt

Gisteravond deed een 38 jarige inwoner uit Assen aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto. De auto stond op een parkeerplaats aan de Gymnasiumstraat in Assen. Gisteravond werd de tas gevonden en naar het politiebureau gebracht. Het geld was er uit, maar de rest, zoals een rijbewijs en een paspoort zat er nog in.

Schoonebeek
Inbraak

Vannacht is er ingebroken bij een bedrijf aan de Nieuw Amsterdamseweg in Schoonebeek. Een stalendeur is opengebroken. In het kantoor van het bedrijf is een kluis opengebroken. Uit de kluis is een geldkistje gestolen. Er is een onbekend bedrag aan geld gestolen.

Assen
Kluis weg

In een bedrijf aan de Wiltonstraat in Assen is vannacht ingebroken. Door een raam in te slaan konden de inbrekers binnen komen. Uit het bedrijf verdween een kluis met daarin een bedrag aan geld.

Emmen
Inbraak in winkel

Aan de Dilgt in Emmen heeft men geprobeerd in te breken. Een groot raam werd kapot geschopt. De inbrekers hebben geprobeerd een stelling die achter de ruit stond omver te schoppen. Dit lukte niet en de inbrekers konden daarom niet in de winkel komen. De op de stelling staande goederen, lagen door het schoppen in de winkel verspreid.

Roden
Vernieling op bouwplaats

In Roden zijn twee jongen van 10 jaar in de kraag gevat omdat ze bij een bouwplaats aan de Groende Zoom vernielingen hadden gepleegd. Zon achttien gestelde metselprofielen waarom omver gegooid. Hierdoor had het bouwbedrijf een schade van 1500 gulden. De ouders zullen de schade vergoeden en passende maatregelen voor te jongens treffen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie