Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlands elftal aan de slag met oranje iBooks van Apple

Datum nieuwsfeit: 23-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Voor de Nederlandse markt

Oranje werkt met oranje

Het Nederlands elftal aan de slag met oranje iBooks van Apple

Bunnik, 23 juni 2000 ­ Apple is verheugd dat het Nederlands elftal, dat woensdag nog zegevierde in de wedstrijd tegen Frankrijk, iBooks van Apple gebruikt.

"Het Nederlands elftal speelt een fantastisch EK en is een winning team! Onze voetballers kunnen hun oranje iBook overal gebruiken, niet alleen in het hotel maar ook onderweg. Ze kunnen er mee surfen op het Internet, e-mailen, chatten, plaatjes downloaden en draadloos gamen", aldus Ton van Garderen, General Manager van Apple Benelux..

De iBook, ook wel de iMac voor onderweg genoemd, breekt alle verkooprecords en is de eerste draagbare consumentencomputer met een revolutionair design, geleverd in drie aantrekkelijke kleuren. De iBooks die nu worden gebruikt door het Nederlands elftal, zijn tevens voorzien van AirPort, de baanbrekende technologie die draadloze netwerkverbindingen mogelijk maakt. De iBook is verkrijgbaar via de Apple Store (www.apple.com/nlstore) en bij geautoriseerde Apple verkooppunten.

© 2000 Apple. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iBook, iMac, AirPort en Macintosh zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple. Andere merknamen die worden genoemd kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars, en worden bij deze erkend.

# # #

Over Apple
Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple zet zich nu in om de beste personal computerervaring te bezorgen aan studenten, docenten en creatieve professionals over de hele wereld en dit met Apple's innovatieve apparatuur, programmatuur en Internetdiensten.
Websites van Apple:
Voor informatie over Apple: www.apple.com/nl Voor informatie en persberichten van Apple: www.apple.com/nl/pr
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Steven Van den Eynde
Persdienst Apple Benelux
Buro & Design Center
Heizel Esplanade 1, box 100

1020 Brussel
Tel: +32 (0)2-474-42-57
Fax: +32 (0)2-474-43-00
Email: (vandeneynde.s@euro.apple.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie