Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongeren Jeugdtheaterschool Vrije Akademie spelen Crankybox

Datum nieuwsfeit: 23-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
JONGEREN VAN DE JEUGDTHEATERSCHOOL VRIJE AKADEMIE SPELEN CRANKYBOX

De laatste voorstelling die dit seizoen wordt gespeeld in de Binnenhof van de Vrije Akademie heet Crankybox. Crankybox is een absurdistische eenakter, geschreven door Judith Herzberg. Het stuk bestaat uit 16 scènes, korte dialogen over de liefde. Alle scènes spelen zich af in één en dezelfde kamer, echter de bewoners wisselen.
Elk personage is op zoek naar liefde en aandacht en vergeet om zelf liefde en aandacht te geven. Hierdoor ontstaan er soms vreemde, maar herkenbare situaties.

Crankybox: 16 scènes, 10 spelers, 22 personages, 1 podium, het Binnenhof van de Vrije Akademie is te zien op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni om 20.00 uur. De voorstelling wordt gespeeld door gevorderde spelers tussen 14 en 18 jaar en geregisseerd door Kees Thielen.

Kaarten voor de voorstellingen kosten f 10,-- en zijn te koop bij de receptie van de Vrije Akademie, Westvest 9, op werkdagen tussen 9.00 en
21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie