Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Centura Software introduceert nieuwe versie eSNAPP

Datum nieuwsfeit: 23-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Centura Software introduceert nieuwe versie eSNAPP

eSNAPP 2.0: volledige connectiviteitsoplossing voor mobiele apparatuur

Maarssen, juni 2000 -- Centura Software Corporation, leider op het gebied van veilige, embedded micro- en e-business databases en ontwikkeloplossingen, heeft een nieuwe versie van haar connectiviteitsoplossing voor mobiele apparatuur - eSNAPP - op de markt gebracht. Deze nieuwste versie, eSNAPP
2.0., heeft een aantal belangrijke nieuwe eigenschappen waaronder krachtige triple DES beveiliging, COM/DCOM ondersteuning, programmeerbare 'berichtenservice' en ondersteuning van Palm OS.

eSNAPP 2.0 voorziet handheld apparatuur en andere Information Appliances (IA) van real-time toegang tot bedrijfsinformatie, waardoor bedrijfskritische informatie veilig vanaf een afstand kan worden geraadpleegd. Deze online, op de server gerichte oplossing, biedt toegang tot een veelvoud aan bedrijfstoepassingen in de back-end en heeft vele mogelijkheden voor verbinding met verschillende IA-apparatuur in de front-end.

De rechtstreekse, real-time toegang tot de gegevens op de bedrijfsserver voorkomt gegevensduplicatie en gegevensonderhoud op duizenden apparaten en houdt de bedrijfsvoering transparant. Zodra gegevens op de bedrijfsserver worden gewijzigd, worden deze wijzigingen meteen doorgevoerd op alle apparatuur die is uitgerust met eSNAPP. Doordat met eSNAPP de bedrijfsprocessen continu inzichtelijk zijn en directe toegang mogelijk is tot beveiligde, nieuwe gegevens, kunnen organisaties verzekerd zijn van de meest actuele gegevens om belangrijke bedrijfsbeslissingen te nemen.

Gerard van Pernis, Regional Director Centura Software: 'Naast andere oplossingen van Centura, zoals onze e-business ontwikkeloplossing CTD 2000, en onze db.star serie van veilige, krachtige open source gegevensbeheeroplossingen, voorziet eSNAPP 2.0 in het ontbrekende stuk connectiviteit dat organisaties nodig hebben om bedrijfsinformatie veilig en real-time te kunnen gebruiken in een groot aantal verschillende omgevingen. Denk aan het web, draadloze omgevingen en andere Information Appliances.'

In een onlangs verschenen 'Technology Audit eSNAPP 2.0' geeft Butler Group aan een enorm groeipotentieel te verwachten in de markt waar Centura zich op richt: embedded data management, Information Appliances en andere intelligente mobiele apparatuur. Butler Group is ervan overtuigd dat geen enkele organisatie het zich kan veroorloven, om geen gebruik te maken van de voordelen die Information Appliances en andere intelligente mobiele apparatuur bieden.

Centura Software B.V., Planetenbaan 62, 3600 BV Maarssen, tel: 0346 58 68 68 Internet: www.centurasoft.com/benelux/

Centura Software
Centura Software, in 1984 opgericht onder de naam Gupta, is een belangrijke aanbieder van veilige embedded databases, connectivity en ontwikkeloplossingen voor de markt voor Internet Appliances en intelligente apparatuur. Het productenaanbod van Centura komt tegemoet aan de groeiende vraag naar complete en veilige integratiemogelijkheden, die de voorwaarde vormen voor succesvolle 'mobile computing'. Wereldwijd vertrouwen ontwikkelaars en besluitvormers binnen de IT-branche op Centura's sterk innovatieve, technologische aanbod en haar professionele service. Centura's oplossingen worden wereldwijd in verschillende bedrijfssystemen geïntegreerd, waaronder de gezondheidszorg, productieomgevingen, telecommunicatie en de financiële dienstverlening. Centura heeft wereldwijd 19 vestigingen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Asia-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Alle huidige producten van Centura zijn millenniumbestendig.


Informatie voor de redactie:
Als achtergrondinformatie kan een kopie van 'de Technology Audit eSNAPP 2.0' van Butler Group worden opgevraagd via Influx PR..
Influx PR Centura Software
Gerline van Wijnen Bert Leibbrand
055 - 366 30 34 0346 - 58 68 68 / 06 53329187
Belangrijkste nieuwe kenmerken van eSNAPP 2.0


· Beveiliging
eSNAPP 2.0 maakt gebruik van triple DES 128-bit encryptie waardoor veilige end-to-end communicatie en data-opslag mogelijk is. Symbol Technologies, een van de wereldleiders op het gebied van mobiele datamanagementsystemen, integreert eSNAPP 2.0 op zijn handheld apparatuur (1700 en 2700 serie), die worden gebouwd op respectievelijk het Palm Computing -en het Microsoft Pocket PC Platform. Door gebruik te maken van de encryptiemogelijkheden van eSNAPP
2.0 is Symbol is staat om complete, veilige en real-time mobiele oplossingen te leveren voor de retail, transport & logistiek, warehousing, productie-omgevingen, gezondheidszorg, onderwijs, overheid en leger, hospitality- en financiële markten.


· COM/DCOM ondersteuning
Door een virtuele, uitbreidbare COM-bus, biedt eSNAPP 2.0 COM/DCOM object ondersteuning ten behoeve van real-time toegang tot applicaties overal in de organisaties. Hierdoor is niet alleen verbinding mogelijk met ODBC databases maar ook met elk type COM object of toepassing binnen een organisatie. Merant, een leidende aanbieder van e-Business software, werkt samen met Centura aan de integratie van Merant's ODBC middleware technologie met Centura's eSNAPP 2.0. Hierdoor ontstaat een end-to-end oplossing voor handheld toegang tot de organisatie. De veilige, op standaards gebaseerde, naadloze oplossing voorziet in een complete connectiviteitsoplossing voor ontwikkelaars van mobiele toepassingen.


· Programmeerbare 'Berichten Service'
eSNAPP 2.0 ondersteunt programmeerbare 'berichtenservice' waardoor gebruikers pro-actief op de hoogte worden gesteld wanneer er wijzigingen hebben plaatsgevonden in bedrijfskritische informatie. Om er zeker van te zijn over de meest up-to-date gegevens te beschikken, moesten gebruikers hiervoor regelmatig checken om te zien of er nieuwe gegevens beschikbaar waren die nog nadere input vereisten. eSNAPP 2.0 is in staat om zelf die specifieke gebruikers te zoeken wiens input nodig is. Wanneer belangrijke gegevensveranderingen hebben plaatsgevonden, kan een bericht worden verzonden zodat alle gebruikers van apparatuur met eSNAPP hiervan op de hoogte worden gesteld.


· Port to Palm
eSNAPP 2.0 ondersteunt het Palm Platform waardoor Palm apparatuur zowel met de organisatie-server kan communiceren als onderling. TRG Products, die gespecialiseerd is in handheld computers, accessoires en software voor mobiele professionals, is een samenwerking aangegaan met Centura zodat de voordelen van eSNAPP kunnen worden toegepast op het Palm Computing Platform. De draagbaarheid en het gemak van handhelds kan op deze manier worden gecombineerd met veiligheid en real-time toegang tot bedrijfsinformatie. Dit laatste is noodzakelijk als het gaat om bedrijfsbeslissingen waarbij tijd een belangrijke factor is.

Naast de nieuwe kenmerken behoudt eSNAPP 2.0 veel van de traditionele, krachtige eigenschappen die eSNAPP 1.0 al tot een waardevolle server-gerichte connectiviteitsoplossing maakten. Denk aan: Windows CE ondersteuning, schaalbaarheid, toegankelijkheid, standaardisatie, nauwkeurigheid van data, integratie en integriteit.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PR (Influx@cs.com)
Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie