Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht: Extra toezicht N33 en A7 vanwege TT-Assen

Datum nieuwsfeit: 23-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: 19-06-2000
Extra toezicht N33 en A7 TT-verkeer
Maandag 19 juni 2000

Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni houdt de politie van Veendam extra verkeerstoezicht op de A7 en de N33. Dit in verband met de jaarlijkse verkeersdrukte door de aan- en afvoer van TT-gangers. De politie let onder meer op snelheidsovertredingen en het zich als toeschouwer bevinden langs de rijbaan van de A7 en de N33. Dit leverde de laatste jaren soms gevaarlijke situaties op doordat het publiek te dicht op de rijbaan stond of zat. Op zich is het verboden zich als voetganger langs deze wegen te bevinden.

In samenwerking met de gemeente Veendam zal de kruising bij de Dalweg 12 worden afgebakend. De toeschouwers worden verwezen naar de Parallelweg waar het veiliger is. Overtreders worden zonder pardon bekeurd. Een bekeuring voor een toeschouwer langs de auto- of autosnelweg is 180 gulden. Dit bedrag geldt ook voor het parkeren in de berm of op de vluchtstrook langs de genoemde wegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie