Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Nieuwegein ontvangt cd jubilerende basisscholen

Datum nieuwsfeit: 23-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Wethouder Lubbinge neemt CD van vier basisscholen in ontvangst (19 juni)

Vrijdag 23 juni om 10.00 uur neemt wethouder Bert Lubbinge een CD in ontvangst van de Vereniging voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs (VCNS). Bij de VCSN horen vier Nieuwegeinse basisscholen: de Koningin Beatrixschool, de Koningin Julianaschool, de Prinses Margrietschool en de Prinses Christinaschool.

De VCNS bestaat dit voorjaar 65 jaar en ter gelegenheid daarvan is een CD opgenomen waarop 1200 kinderen van de vier scholen het lied Kleur ten gehore brengen. Het lied is vorige maand opgenomen in sporthal Galecop in Nieuwegein.

De CD zal aan de wethouder worden uitgereikt door de voorzitter van de VCNS, de heer E. Versluis. Het lied zal tijdens deze uitreiking ook nog eens life worden gezongen door een aantal kinderen van de vier scholen.

Ter gelegenheid van het jubileum krijgt de VCSN ook een nieuw logo. Hiervoor zijn primaire kleuren en vormen gebruikt. De kleuren van het nieuwe logo keren terug in de tekst van het lied op de CD. Het nieuwe logo wordt gepresenteerd op een VCNS-vlag die door enkele leerlingen wordt overhandigd aan de voorzitter van deze vereniging.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie