Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkbezoek aan Utrecht vanuit zusterstad Brno

Datum nieuwsfeit: 24-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

WERKBEZOEK VANUIT ZUSTERSTAD BRNO

Van 24 tot 28 juni 2000 brengt de heer Simonovsky, wethouder voor gezondheidszorg, sport, jeugd en cultuur van zusterstad Brno een kort werkbezoek aan Utrecht.

Tijdens dit werkbezoek opent hij de internationale masterclass "Healthcare systems in transformation". De opening vindt plaats op 26 juni a.s. om 09.30 uur in het gebouw van de NSPH, Admiraal Helfrichlaan 1 in Utrecht. De masterclass wordt georganiseerd door de 'Netherlands school for public health' (NSPH), de GG&GD en de Universiteit van Utrecht. Eerder dit jaar opende de Utrechtse wethouder van gezondheidszorg, Jan van Leijenhorst, het eerste gedeelte van deze masterclass die gehouden werd in Brno. De deelnemers aan de masterclass zijn van diverse nationaliteiten.

De heer Simonovsky zal tijdens zijn verblijf in Utrecht ook het zorgcentrum West en het Wijkbureau West in de Kanaalstraat bezoeken. Daarnaast gaat zijn speciale aandacht uit naar de wijze waarop Utrecht het beheer van sportaccommodaties organiseert en financiert.

Utrecht, 21 juni 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie