Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoekaktie vermiste na ongeval Ketelbrug voortgezet

Datum nieuwsfeit: 24-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Dronten 24-06-2000
Zoekaktie vermiste inwoner van Nagele
Stafdienst Communicatie, Onink 06-5140 1953

De zoekactie naar de 51-jarige inwoner van Nagele, die sinds het verkeersongeval van vrijdagmorgen op de Ketelbrug wordt vermist, is vrijdag de gehele dag voortgezet. Meerdere disciplines (brandweer met duikers en boten, politie met boten en helikopter, marine met helikopter en reddingsbrigade met boot, hebben gisteren tot omstreeks 18.00 uur op het IJsselmeer, nabij de Ketelbrug, naar het slachtoffer gezocht. De zoekactie heeft nog geen resultaat gehad en wordt gedurende het weekeinde voortgezet zolang het weer het toelaat. Als het slachtoffer maandag nog niet geborgen is, worden speciale speurhonden ingezet die een onder water drijvend stoffelijk overschot kunnen ruiken.

De politie zoekt getuigen die iets kunnen vertellen over de toedracht van het verkeersongeval, vrijdagmorgen omstreeks 06.30 uur op de A-6 nabij de Ketelbrug, waarbij een vrachtauto en een bestelbusje door de vangrail gereden zijn en in het water terechtgekomen zijn. Zij kunnen zich melden bij de politie in Lelystad of Dronten, tel. 0320-266 666 of 0321 31 27 37.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie