Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lustrum Sport Overdag in Ede met volleybaltoernooi

Datum nieuwsfeit: 24-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Sport Overdag al 15 jaar een succes

Sport overdag voorziet al 15 jaar in de behoefte om op een ongedwongen en ongeorganiseerde manier aan sport te doen. Om dit 3e lustrum luister bij te zetten organiseert Sport Overdag op zaterdag 24 juni een volleybaltoernooi in sporthal Reehorst en op zaterdag 1 juli een badmintontoernooi in sporthal De Peppel.

Deelname aan de activiteiten van Sport Overdag staat in principe open voor alle volwassenen, die geen gebruik kunnen of willen maken van de activiteiten van sportverenigingen en sportscholen. Kenmerkend voor de activiteiten van Sport Overdag is het ongedwongen karakter van de activiteiten. Doordat er geen lidmaatschapsverplichtingen zijn kan iedereen vrijblijvend aan de activiteiten deelnemen. Deelnemers betalen een bijdrage van f. 3,50 per keer voor twee uur begeleid sporten.

Goede belangstelling

Vanaf het begin hebben vooral badminton en volleybal zich mogen verheugen in een goede belangstelling. In de loop der jaren heeft sportleider Chris Lekatompessy van Sport Overdag een vaste groep van deelnemers gevormd, die elke week present is. Met name de laatste maanden is er weer een toeloop van nieuw deelnemers. Nieuwe deelnemers worden eerst de basistechnieken en regels van volleybal of badminton aangeleerd. Veel aandacht wordt besteed aan het spelen van (onderlinge) wedstrijden.

Volleytoernooi

Het jubileum-volleybaltoernooi op 24 juni is bedoeld voor recreatieve teams. De aanvang is 10:30 uur en de prijsuitreiking is om 15:30 uur.(afhankelijk van het aantal deelnemende teams).

Aan het toernooi kunnen bestaande recreatieve teams deelnemen, ook spontaan gevormde teams uit bijvoorbeeld bedrijven of buurten die éénmalig een dag wil sporten.

Volleybalteams bestaan uit max. 7 spelers/speelsters. De inschrijfkosten zijn f. 30,- per team en van de teams wordt verwacht dat zij een scheidsrechter en een teller ter beschikking stellen voor het leiden van andere wedstrijden. Wedstrijden worden op tijd gespeeld. Elk team speelt minimaal één wedstrijd van 20 minuten per uur. Maximaal kunnen 18 teams aan het toernooi deelnemen.

Badmintontoernooi

Ook het badmintontoernooi op 1 juli start om 10.30 uur. Dit toernooi is bedoeld voor dubbels. De inschrijfkosten zijn f. 10,- per dubbel en ook van hen wordt verwacht dat zij als scheidsrechter zullen fungeren bij de andere wedstrijden. Wedstrijden worden op tijd gespeeld. Elk dubbel speelt minimaal één wedstrijd van 20 minuten per uur. Maximaal kunnen 54 dubbels aan het toernooi deelnemen

Inschrijven

Bij zowel volleybal als bij badminton kan er ingeschreven worden met heren- dames-, of gemengde teams/dubbels. Bovendien kan men aangeven op welk niveau men wenst deel te nemen. De keuze is 'beginnend', of 'gevorderd'.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij Chris Lekatompessy tijdens de uren van Sport Overdag in sporthal De Peppel. Ook kan men telefonisch inschrijfformulieren aanvragen bij het bureau Sportzaken van de gemeente Ede, telefoon 0318 68 01 59.

Inschrijfformulieren kunnen worden ingeleverd bij bovengenoemde instanties, waarbij gelijkertijd het inschrijfgeld moet worden voldaan. De uiterste inschrijfdatum voor het volleybaltoernooi is vrijdag 16 juni en voor het badmintontoernooi vrijdag 23 juni.Ede, 14 juni 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie