Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 24-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Werken aan de weg

BOUWEN EN WONEN - In het gebied rond de Kagerstraat, Rijnsburgerweg en de Plesmanlaan neemt de gemeente op zaterdag 24 juni op verschillende plekken het asfalt van rijbanen en fietspaden onder handen. De werkzaamheden duren telkens één dag.

Op 24 juni gaat het om de volgende weggedeelten:
- Rijnsburgerweg tussen rotonde en Boerhaavelaan (zowel rijbaan als fietspaden);

- fietspaden van de Wassenaarseweg tussen Albinusdreef en de rotonde;
- Kagerstraat tussen rotonde en huisnummer 10;
- Plesmanlaan tussen Haagsche Schouwweg en Einsteinweg (alleen de rijbaan, fietsers kunnen gewoon van de fietspaden gebruikmaken);
- Haagsche Schouwweg tussen Dr. Lelylaan en Plesmanlaan (alleen de rijbaan, fietsers kunnen gewoon van de fietspaden gebruikmaken);
- kruispunt Dr. Lelylaan/Haagsche Schouwweg (alleen de rijbaan, fietsers kunnen gewoon van de fietspaden gebruikmaken). Deze straten zijn die dag eveneens afgesloten voor alle verkeer. De gemeente verzoekt bewoners daar niet te parkeren. Met uitzondering van het fietsverkeer in de genoemde gevallen, wordt alle verkeer, inclusief bussen, omgeleid. Borden geven de omleidingsroute aan. Meer informatie: de heer B. Smits van het gemeentelijk Ingenieursbureau (071-5165935).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie