Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

COC organiseert Landelijke Voorlichtersdag 2000

Datum nieuwsfeit: 24-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Op 24 juni vindt de Landelijke Voorlichtersdag 2000 (LVD2000) plaats in Nijmegen. De LVD2000 wordt een dag vol presentaties, discussies, workshops aangaande voorlichting over homoseksualiteit en een afsluitend debat over de toekomst van voorlichting op scholen. De LVD2000 wordt dit jaar georganiseerd door de werkgroep Voorlichting van het COC-Nijmegen.

Programma-onderdelen zijn onder andere de heteroseksuele school, ‘projectmatig werken en subsidies', praten over seksualiteit in de klas, biseksualiteit, communicatie tussen voorlichters, nieuwe doelgroepen nieuwe methoden, en diverse basistrainingen. Aan de verschillende programma-onderdelen van de LVD2000 werken onder anderen mee Annet van de Akker (GGD-Utrecht), Landelijke Trainingsgroep Homoseksualiteit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie