Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Giga-braderij in Gent

Datum nieuwsfeit: 22-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Gent

E r r a t u m G i g a - b r a d e r i j i n G e n t 2 2 - 2 5 j u n i 2 0 0 0

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni houden elf Gentse dekenijen gezamenlijk hun braderij. Het initiatief krijgt de passende naam "GIGA-braderij".

Door de uitzonderlijke omstandigheden op het vlak van werkbelasting, door de organisatie van het Europese voetbalkampioenschap "EURO 2000" in Nederland en België (van 10 juni tot 2 juli 2000), adviseert de Politie vanaf donderdag 22 juni 2000 de braderijen te houden, in functie van de mogelijke ordediensten en verkeerstechnische begeleiding.

Na overleg met de Dienst Feestelijkheden en het Koninklijk Verbond van Gebuurte Dekenijen van Gent vzw (de Opperdekenij) heeft het college gisteren donderdag 30 maart 2000 beslist de organisatie van de "GIGA-braderij" goed te keuren.

Nemen deel aan de GIGA-braderij: de dekenijen Minard, Rond Punt Center, Belfort Centrum, Koestraat, Shoppingcenter Zuid, Gouvernement, Langemunt, Vrijdagmarkt, Korenmarkt, Dampoortstraat en Veldstraat.

Na evaluatie zal de situatie voor volgend jaar worden herbekeken.

Informatie

Dienst Feestelijkheden, Marijke Bekaert, Braemkasteelstraat 43, 9050 Gentbrugge, tel. (09)239 42 63, fax (09)239 42 79, (feestelijkheden@gent.be).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie