Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 25-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 11.30 uur
Mishandeling zonder reden

VEENENDAAL Op de Hoofdstraat is zaterdagmiddag rond drie uur een 23-jarige man uit Wekerom zonder reden door een onbekende man geslagen. De man uit Wekerom liep over de Hoofdstraat toen hij plotseling op zijn oor en neus geslagen werd door de onbekende. Hij kwam hierdoor ten val.

Vervolgens ging de dader er vandoor.

Verkeersongeval door misplaatste grap.

VEENENDAAL Op de Kerkewijk is zondagochtend rond vier uur een 19-jarige man uit Veenendaal gewond geraakt toen hij met zijn fiets ten val kwam. Onbekenden hadden een paal van een verkeersbord kromgebogen over het fietspad. De man uit Veenendal zag dit niet en botste tegen de paal op. Hierdoor kwam hij ten val en liep een ernstige hoofdwond op. Met de ambulance werd hij overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

De politie stelt een onderzoek in.

Op de bromfiets met alcohol op

VEENENDAAL Op de kruising Munnikenweg/De Schans is zaterdagavond rond kwart voor twaalf een 16-jarige jongen uit Veenendaal met zijn brommer tegen de auto van een 28-jarige vrouw uit Veenendaal gereden. De brommer verleende geen voorrang aan de auto waardoor hij tegen de voorkant op botste. De jongen had hierdoor wat hoofdpijn. Ook bleek hij gedronken te hebben. Op het bureau blies hij 1,1 promille.

Met een rijverbod van vier uur en een boete van 190,= kon hij weer naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie