Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel

Datum nieuwsfeit: 25-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel 12.30 uur
Ruzie

KAMERIK Twee inwoners van Kamerik hebben gistermiddag op de van Teijlingenweg ruzie gekregen over hun wederzijds rijgedrag. Een 47-jarige man had rond half vijf de politie gebeld omdat hij, naar eigen zeggen, klemgereden was door een hem onbekende automobilist. Deze automobilist had de man uitgescholden en de mobiele telefoon van de man uit zijn handen gepakt en op de grond stuk gegooid. De beller had het kenteken van de auto genoteerd. De politie heeft de eigenaar van de auto, een 51-jarige man uit Kamerik, opgezocht en naar zijn versie van het verhaal gevraagd. Volgens deze man zou de 47-jarige bestuurder hem gesneden hebben. Hij bekende de telefoon vernield te hebben. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Te snel

DE MEERN De politie heeft gisteravond om half elf een 38-jarige man uit Nieuwegein op de Europaweg bekeurd wegens te hard rijden. De man reed 120 km/h, terwijl op de Europaweg een maximum snelheid van 80 km geld.

Mishandeling

MONFOORT De politie heeft vannacht in het centrum van Montfoort een 23-jarige inwoner aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 16-jarig meisje uit Montfoort meldde zich rond 1 uur bij de politie met het verhaal dat zij even daarvoor op de Achterdijk door een haar onbekende man geslagen zou zijn. Het meisje liep op de Achterdijk met haar vriend toen de man hen op de fiets passeerden en opmerkingen maakten. Toen de fietser weerwoord kreeg, stapte hij af en sloeg het meisje waardoor ze een hersenschudding, een gekneusde kaak en een zwaar gekneusde ellenboog opliep. De Monfoortse kon een duidelijk signalement van de dader geven, waarna de politie de man kon aanhouden. De verdachte heeft de mishandeling bekend.

Rijverbod

OUDEWATER Een 32-jarige inwoner van Oudewater heeft vannacht een rijverbod van 12 uur gekregen. Agenten zagen de man slingerend naar zijn auto op de Broeckerstraat lopen. Toen hij weg wilde rijden, hielden de agenten hem aan en lieten hem blazen. De man moest zijn weg lopend vervolgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie