Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 25-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 25-06-2000 1e Persbericht 25 juni 2000

Politieberichten

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Zaterdagmiddag omstreeks 12.45 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Poeijersstraat Tongelresestraat een 75- jarige fietster uit Eindhoven gewond. Zij fietste daar op het fietspad van genoemde kruising. Een 26- jarige automobilist uit Eindhoven die daar over de Tongelre-sestraat linksaf de kruising opreed, verleende haar geen vrije doorgang. De fietster raakte gewond en is overgebracht naar het Diaconessenhuis.

Eindhoven: Gestolen fiets
Zaterdagavond omstreeks 23.00 uur zag een politiesurveillance op de Pr. Dr. Dorgelolaan dat een onbekende man een fiets probeerde open te breken. Bij controle bleek hij de fiets vanaf het station weggenomen te hebben. De 29- jarige man uit Amsterdam is ingesloten aan het politiebureau.

Helmond: Belediging
Zaterdagmiddag om 16.34 uur is aan de Wesselman een 25- jarige man uit Helmond aangehouden. De man had daar zijn ongenoegen geuit omdat hij niet geholpen werd. Hij spuugde, bedreigde en beledigde daarbij een verpleegkundige. Een politieagente sprak hem daarop aan. De man nam dat niet en riep zeer onwelvoeglijke taal naar de agente. Hierop is hij aangehouden. De man verzette zich hevig, sloeg en schopte meerdere malen naar de agenten. De man is overgebracht naar het politiebureau.
Helmond: Diefstal auto
Tussen vrijdagavond 23.00 uur en zaterdagmorgen 9.00 uur is er vanaf de Wethouder van Deu-tekomplein een witte personenauto, Opel Kadett Hatchback, gekentekend NR-VS-84, gestolen.

Helmond: Graffiti
Zaterdagavond om 19.00 uur is op de Rijpelbaan een 17- jarige jongen uit Helmond aangehou-den. Even daarvoor had hij enkele tags op de wanden van het viaduct aangebracht. Hij is overgedragen aan het bureau Halt.

Helmond: Verdovende middelen
Zaterdagavond om 22.50 uur zijn op de Hermelijnstraat een 43- jarige man uit Den Haag en een 23- jarige man uit Helmond aangehouden. Bij controle zijn bij de Helmonder tien zakjes verdovende middelen en bij de Hagenaar een base-pijp aangetroffen. De verdovende middelen zijn inbeslaggenomen. De Helmonder is aan het politiebureau ingesloten. De man uit den Haag is na verhoor heengezonden.

Heeze: Geen strafvervolging tegen aangehouden verdachte Tegen de in het persbericht van 18 juni 2000 aangehouden 21 jarige inwoner van Sterksel zal geen vervolging worden ingesteld. De man werd verdacht van fietsendiefstal. Gelet op de resultaten van het tegen hem ingestelde politieonderzoek is besloten niet verder te vervolgen. De reden hiervoor is dat er onvoldoende wettig bewijs is.

Gemert: Verdovende middelen
Zaterdagavond omstreeks 22.45 uur zijn bij controle in een discotheek op de Handelseweg 21 XTC pillen aangetroffen bij een 16- jarige man uit Cuijk en Sint Agatha. De gewaarschuwde politie hield de man aan. De pillen zijn inbeslaggenomen Hij is voor onderzoek ingesloten aan het politiebureau.

Eersel: Inbraak in sportcomplex
Tussen vrijdagavond 23.00 uur en zaterdagmorgen 9.30 uur is er ingebroken in een sport-complex aan de Mortel. Toegang tot het complex werd verkregen na het intrappen van een toegangsdeurruit. In het complex werd een ruit van de toogkast vernield. Uit het complex zijn een kassa en snoepgoed gestolen.

Wintelre: Poging inbraak
Zaterdagmorgen omstreeks 4.05 uur trad het alarm van een school aan de Kerkstraat in werking. Uit onderzoek bleek dat er een vijftal lichtkoepels waren vernield. Een koepel werd geopend, waarna de binnenglasplaat werd vernield. Er wordt niets vermist.
Budel: Mishandeling
Zaterdag omstreeks 22.50 uur is in de achtertuin van zijn woning aan de van Velthovenstraat een 45- jarige man uit Budel mishandeld. Hij liep komende vanuit de brandgang zijn tuin in. Toen hij de poort wilde dicht doen werd hij door twee onbekende mannen aangevallen. Hij viel op de grond. Direct daarna liepen de aanvallers hard weg. Het slachtoffer raakte gewond aan oog en liep diverse schaafwonden op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie