Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Met de vrienden van NME Maaslsuis naar de kleine aarde

Datum nieuwsfeit: 25-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.125
Datum: 14 juni 2000

Met De vrienden van het NME naar de kleine aarde

De kleine aarde heeft een open dag en de Vrienden van het NME organiseren dat ook u daar naar toe kunt. Op zondag 25 juni om 9.00 uur 's ochtends vertrekt er vanaf het Natuur en Milieu Educatiefcentrum aan de Havenstraat een bus naar de kleine aarde. Voor f. 45,-- per volwassene en f. 22,-- per kind tot 12 jaar kunt u mee. Rond 17.00 uur bent u dan weer terug in Maassluis. Opgeven vóór 16 juni via tel. 0186-611033.

De kleine aarde ligt in Boxtel en is een Milieueducatie- en voorlichtingscentrum. De doelstelling is: zoveel mogelijk mensen te interesseren voor een milieuvriendelijke en gezonde levenswijze. Er zijn ecologische tuinen en een kringloophuis te zien. Verder is er een winkel met ecologische produkten en boeken, een kas en kruidentuin. Het thema van de open dag is VOEDING. Ook zullen er veel stands staan van andere milieu en natuurgroeperingen. Bovendien kunnen er planten worden gekocht. Kortom een gezellig dagje uit en nog leerzaam ook.

Laatste wijziging: 16 June 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie