Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Motorrijder verongelukt in Moerstraten

Datum nieuwsfeit: 25-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Motorrijder verongelukt in Moerstraten

Datum: 25/6/2000
Auteur: Janet van Zoest

Zondag 25 juni, rond 13.00 uur, heeft een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden op de Moerstraatseweg tussen Steenbergen en Moerstraten. Een motorrijder, komende vanuit Steenbergen, reed achter een personenauto die afremde voor een fietser. De 32-jarige motorrijder uit Heerle heeft, zoals het er nu naar uitziet, een inhaalmanoeuvre gemaakt en is daarbij de controle over zijn motor verloren. De motor kwam tot stilstand tegen een stenen muurtje naast de inrit van een boerderij en de motorrijder kwam circa 25 meter verderop in een greppel terecht.

Vrienden van het slachtoffer, ze kwamen allemaal terug van een voetbalwedstrijd, hebben direct geprobeerd hem te reanimeren. Dit werd later overgenomen door de arts van de snel aanwezige traumahelikopter. Dit heeft helaas niet mogen baten en het slachtoffer is ter plekke overleden.

De Unit Forensisch Technisch Onderzoek (FTO) van de regio Midden en West Brabant voert momenteel een technisch onderzoek uit.

De politie doet een oproep aan de fietser die bij dit ongeluk op de Moerstraatseweg aanwezig was zich te melden bij het team Bergen op Zoom Zuid, tel: 0164 271000. Zijn of haar verklaring kan helpen bij de precieze reconstructie van het ongeval.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie