Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Schittering geschat': Sotheby's taxeert juwelen

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SOTHEBY'S
Press Release

"SCHITTERING GESCHAT"

SOTHEBY'S TAXEERT JUWELEN
Maandag 26 t/m vrijdag 30 juni 2000

De experts van Sotheby's Amsterdam zijn van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juni, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, op De Boelelaan 30 te Amsterdam beschikbaar voor een kosteloze en vrijblijvende taxatie van antieke en eigentijdse juwelen. Tevens is het mogelijk om juwelen in te brengen voor de belangrijke Juwelenveiling in september.

Sotheby's Amsterdam organiseert jaarlijks met groot succes vier veilingen op het gebied van juwelen, evenementen die door vele kopers uit binnen- en buitenland worden bezocht en waarbij indrukwekkende resultaten worden behaald.

De aanwezigheid van erkende experts tijdens de taxatiedagen van Sotheby's bieden bij uitstek de gelegenheid op discrete wijze informatie in te winnen over de oorsprong, veilingwaarde en functie van juwelen en de mogelijkheden tot veiling. De juwelenexperts bij Sotheby's Amsterdam, Daniel Girod en Barbara ten Holder-Enneking, zullen hun vakkundig oog laten gaan over antieke en eigentijdse sieraden. Waar en wanneer is een juweel gemaakt? Van welk materiaal is het vervaardigd? Welke edelstenen zijn vals en welke echt? Wat is de veilingwaarde van een juweel? Op deze en andere vragen geven de juwelen experts een verhelderend antwoord.

Tevens informeren de experts u over taxaties voor verzekering, successie en onderlinge verdeling. Een bezoek aan onze experts tijdens deze taxatiedagen is dus beslist de moeite waard.!

Sotheby's Amsterdam verhuisde onlangs naar haar fraaie nieuwe veilingzalen aan De Boelelaan 30 te Amsterdam, waar wij u de ideale omstandigheden bieden voor het succesvol veilen van uw kunst. Maakt u tevens van de gelegenheid gebruik eens rond te kijken in onze Bookshop, en te genieten van een kopje koffie in The Cafe.

Met vriendelijke groet,

Diana Ridderikhoff
Sotheby's Press Office
De Boelelaan 30,

1083 HJ Amsterdam
Tel. 31 20 550 2205
Fax 31 20 550 2310
(diana.ridderikhoff@sothebys.com)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie