Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 26-06-2000 Persbericht district Land van Cuijk

AANHOUDING NA MISHANDELING De politie Land van Cuijk heeft zondag een 16 jarige inwoner van Cuijk aangehouden. Hij wordt ervan verdacht vrijdagavond een 16 jarige jongen uit Haps zwaar te hebben mishandeld. Op een feestje kregen twee groepen jongeren woorden. Later kreeg deze woordenwisseling een vervolg op Den Oeiep in Cuijk en werd het slachtoffer door twee personen zodanig geslagen dat hij een gebroken neus opliep. De 16 jarige verdachte is na verhoor maandagmiddag in vrijheid gesteld. De politie verwacht zeer binnenkort een tweede verdachte aan te kunnen houden.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL Een 45 jarige man uit Mill is zondagavond rond 20.10 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Langenboomseweg in Mill. De man stond langs de weg toen hij een rood wit blauwe camper zag naderen. Vermoedelijk is hij al juichend de weg opgelopen waarbij hij een naderende automobiliste uit tegenovergestelde richting over het hoofd zag. Deze bestuurster, een 31 jarige vrouw uit Well kon een aanrijding met de man niet meer voorkomen. Het slachtoffer is met letsel aan zijn hoofd en borst opgenomen in het ziekenhuis in Nijmegen. Bij een verkeersongeval op de A 73 onder Rijkevoort is maandagmorgen rond 04.45 uur een 48 jarige man uit Helmond licht gewond geraakt. Hij werd van achter aangereden door een 38 jarige automobilist uit America die vermoedelijk achter het stuur in slaap was gevallen. Het slachtoffer belandde met zijn auto in de vangrail en is lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. Beide autos raakten zwaar beschadigd.

VERKEERSONGEVAL Een woning aan de Andreasstraat in Cuijk heeft zondagavond behoorlijke schade opgelopen nadat een auto tegen de gevel was gereden. Een 39 jarige vrouw uit Cuijk reed zondagavond rond 19.10 uur achteruit een inrit af en vergiste zich volgens eigen zeggen tussen het rem- en gaspedaal waardoor zij met behoorlijke vaart tegen het tegenoverliggende huis reed. De woning liep behoorlijke schade op en is door de brandweer gestut. Er raakte niemand gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie