Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke onderscheiding wethouder Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam


Gemeentelijke onderscheiding uitgereikt

Op zaterdag 24 juni heeft Duco Stadig, wethouder Ruimtelijke Ordening, de Frans Banninck Cocq penning uitgereikt aan de heer Jørgen Bos.

De Frans Banninck Cocq penning wordt door de gemeente Amsterdam uitgereikt aan mensen die uit hoofde van hun functie gedurende tien jaar veel voor de gemeente hebben betekend. De heer Bos heeft zich ruim tien jaar als projectmanager ingespannen voor het Oostelijk Havengebied.

Hij heeft het veranderingsproces begeleid van havengebied tot levendige woonwijk. Zijn enorme inzet heeft geresulteerd in een hoge plankwaliteit en was bovenal gericht op het verkrijgen van een breed maatschappelijk draagvlak, voldoende politieke steun en een enthousiast en soepel functionerende projectorganisatie. Zijn lijfspreuk is 'kwaliteit gaat boven geld en tijd'. Jørgen Bos heeft ervoor gezorgd dat mensen met vaak verschillende belangen met elkaar in gesprek bleven, zodat er uiteindelijk een zeer gevarieerde woonwijk is ontstaan.

Amsterdam, 26 juni 2000

Pb-53 Paul van Yperen 5523246

^


-

© gemeente Amsterdam - 29-06-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie