Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amsterdam integreert OK-plan Adelmund in onderwijsprogramma

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam


Amsterdam integreert ok-plan Adelmund in bestaande onderwijsprogramma's

Onderwijswethouder Jaap van der Aa en de Amsterdamse schoolbesturen voor het primair en voortgezet onderwijs en de stadsdelen ondersteunen in beginsel het Onderwijskansenplan (ok-plan) van staatssecretaris Adelmund van Onderwijs. Alle partijen zijn het erover eens dat het ok-plan een noodzakelijke aanvulling en uitbreiding is van het succesvolle Amsterdamse onderwijsachterstandenbeleid.

Het Amsterdamse beleid heeft de afgelopen jaren, mede dankzij middelen uit het gemeentelijke onderwijsachterstandenbeleid, programma's ontwikkeld zoals 'Naar betere Resultaten' (NBR), 'Vakmanschap' en 'Voorschool'. Mede door projecten zoals 'Naar Betere Resultaten' is de gemiddelde cito-score in Amsterdam met 2,3 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie