Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Nieuwegein legt verkeersremmer aan

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Gemeente legt verkeersremmer aan
(29 juni)

De gemeente Nieuwegein legt in de week van 26 juni een verkeersremmer aan op de Wierselaan in Vreeswijk. Deze bestaat uit een combinatie van een wegversmalling en een drempel. Hierbij wordt het voor de bus mogelijk om redelijk snel en comfortabel over een drempel te rijden, terwijl de gewone auto´s wél flink moeten remmen. Bij de gewone drempels die de gemeente nu meestal aanlegt, moeten bussen vaak veel meer vaart minderen dan gewoon autoverkeer.

Aanpassing verkeersroute
Het gemeentebestuur heeft vorig jaar besloten tot het aanpassen van de hoofdverkeersroute in Vreeswijk. Doel van de aanpassingen is de verkeersroute veiliger te maken en sluipverkeer tegen te gaan. Onderdeel van de aanpassingen is bovengenoemde drempel en wegversmalling ter hoogte van het perceel Wierselaan 130. Hiervoor is het nodig dat de in/uitrit van het pand Wierselaan 130 wordt aangepast.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie