Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conference call reorganisatie NEC Benelux

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redacteur,

Met ingang van 1 juli 2000 wordt de joint venture tussen NEC Corporation en Mitsubishi Electric Corporation effectief op de Europese markt. Deze twee bedrijven zullen overgaan in de gezamenlijke onderneming NEC-Mitsubishi Electronics Display, kortweg NMD.

Aanstaande maandag 26 juni 2000 vindt voor de Nederlandse en Belgische pers een conference call plaats met Gerhardt Merkel, Managing Director van NEC-Mitsubishi Electronics Display-Europe. Tijdens deze conference call wordt het persbericht, dat u op maandag 26 juni 2000 toegezonden wordt, nader toegelicht vanuit Europees-organisatorisch verband.

U kunt bij de conference call aanwezig zijn door op maandag 26 juni aanstaande in te bellen. Het daartoe benodigde telefoonnummer en toegangscode zullen u, na ontvangst van uw aanmelding, per e-mail worden toegezonden op vrijdag 23 juni aanstaande.

U kunt zich aanmelden voor de conference call door een reply op deze e-mail te sturen, of een e-mail te sturen aan (francine@lvtpr.nl)

Voor eventuele vragen over de lokale situatie van NMD in de Benelux wordt u op aanvraag een telefonisch interview aangeboden met Ruud ten Hoorn, Sales Manager NMD Benelux. Neemt u daartoe contact op met het PR-bureau Lammers van Toorenburg PR via telefoonnummer 030 65 65 070 of stuur een e-mail aan (francine@lvtpr.nl).

Met vriendelijke groet,

Francine Loos
Lammers van Toorenburg PR

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie