Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CO2-reductieplan: 15 miljoen voor houtmodificatie

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

26 Jun 2000.

Binnen CO2-reductieplan nù 15 miljoen gulden beschikbaar voor houtmodificatie

Het Ministerie van Economische Zaken (EZ) heeft in het kader van het CO2-reductieplan 15 miljoen gulden subsidie beschikbaar gesteld voor investeringsprojecten om hout te modificeren. Binnen het CO2-reductieplan is dit een nieuwe subsidieregeling. Doel hiervan is de uitstoot van CO2 in Nederland te reduceren. Bedrijven die in aanmerking willen komen voor subsidie kunnen hun projectvoorstellen tot en met 13 oktober 2000 bij het Projectbureau CO2-reductieplan indienen.

De subsidieregeling 'Houtmodificatie CO2-reductieplan´ stimuleert investeringsprojecten waarin nieuwe milieuvriendelijke technieken voor het modificeren van hout worden toegepast. Het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie