Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online vraagbaak voor het MKB: Infoficiency.com

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Nieuwe online vraagbaak voor het MKB Infoficiency.com:

"MKB in Nederland te behoudend door gebrek aan informatie."

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Nederland durven vaak niet vernieuwend bezig te zijn, omdat ze over onvoldoende informatie beschikken. Dat stelt de nieuwe online informatiemakelaardij Infoficiency.com. Voor een ondernemer in het MKB is vernieuwen op basis van instinct veel te riskant; een besluit tot uitbreiding, een nieuw product of een nieuwe markt kan alleen weloverwogen worden genomen als een ondernemer over de juiste informatie beschikt om zijn kansen op succes in te schatten. Het vergaren van deze informatie is echter tijdrovend en vaak kostbaar. Veel ondernemers in het MKB zien daarom af van vernieuwingen die hun voortbestaan op lange termijn zouden kunnen veilig stellen.

Ondernemers hebben geregeld specifieke vragen over bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product of over veranderingen in de wet- en regelgeving. Algemene informatie hierover is veelal beschikbaar bij onder meer branche-organisaties en de Kamer van Koophandel. Maar daarmee heeft een ondernemer het antwoord op een specifieke vraag lang niet altijd gevonden. Infoficiency.com heeft zich ten doel gesteld die antwoorden wél te geven.

Informatiemakelaars zijn specialisten in het vinden van informatie. Veel grote bedrijven hebben daarom informatiespecialisten in dienst die voorzien in de nog altijd groeiende behoefte aan informatie. Infoficiency.com wil diezelfde service beschikbaar maken voor ondernemers in het MKB. Daarom is het bedrijf ook volledig online; er zijn geen kantoren, accountmanager en er is geen wagenpark. Wel is er een op de hoeveelheid vragen afgestemd aantal mensen dat zich inzet om vragen van ondernemers zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden. Deze mensen zijn professionele informatiespecialisten die freelance voor Infoficiency.com actief zijn.

Omdat Infoficiency.com volledig online is, gaat het stellen van vragen en de beantwoording uiteraard alleen via e-mail. Een ondernemers kan via een formulier op de website een vraag stellen. In een reactie geeft Infoficiency.com aan wat het bedrijf voor de ondernemer kan betekenen. Vervolgens is het aan de ondernemer om te besluiten Infoficiency.com daadwerkelijk in te schakelen.

k e n n i s m a k i n g s a a n b i e d i n g :

Als kennismakingsaanbieding zal Infoficiency.com alle reguliere vragen van ondernemers tot en met 31 augustus 2000 beantwoorden tegen een tarief van 99,- Euro, excl. BTW.

E I N D E P E R S B E R I C H T

http://www.infoficiency.com

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie