Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Zuid

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.45 uur
Aanhouding heterdaad

ACHTERVELD Bij een tankstation aan de Hessenweg ging maandagmorgen omstreeks half twee het inbraakalarm af.

De gealarmeerde politie trof bij het tankstation een opengebroken voordeur aan. Door getuigen werd de politie attent gemaakt op een voertuig dat mogelijk van de daders zou zijn. In het voertuig zaten de sleutels nog in het contact, vermoedelijk om snel weg te kunnen vluchten.

Nadat de politie rondom het pand niets had aangetroffen werd het pand doorzocht. In een aangrenzende bedrijfshal trof de politie een 34-jarige verdachte uit Ede aan. Een tweede verdachte een 18-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats- had zich verscholen in een auto.

In het voertuig dat voor het tankstation was neergezet trof de politie diverse van diefstal afkomstige goederen aan. Beiden mannen zijn overgebracht naar het bureau en in verzekering gesteld.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT Een 29-jarige vrouw uit Bunschoten /Spakenburg reed maandagmorgen omstreeks half één luidt toeterend de Krommestraat in verboden richting in.>br>
De politie hield de vrouw staande en merkte direct dat er alcohol in het spel was. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat zij 1.8 promille alcohol in haar bloed had.

De verdachte kreeg een rijverbod van negen uur en haar rijbewijs werd ingevorderd.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT Zondagmiddag heeft de politie op de varkensmarkt een verkeerscontrole gehouden. Tussen half twee en half vijf werden zeven bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van de bromfietshelm, het niet dragen van de autogordel en geen bromfietscertificaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie