Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

F-Secure Anti-Virus for NT enige perfecte product voor NT

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
F-Secure's producten hoog gewaardeerd door de Universiteit van Hamburg VTC F-Secure Anti-Virus for NT enige perfecte product voor NT

Espoo, Finland, 26 juni 2000 -- F-Secure, toonaangevend ontwikkelaar van informatie-beveiligingsoplossingen, is benoemd tot "Excellent AV Product" in de VTC scanner tests, uitgevoerd door het Virus Test Center Hamburg, een bekend instituut voor het testen van anti-virusprogramma s voor virus detectie en desinfectie scores.

Gedurende het jaar 2000 heeft het Virus Test Center in Hamburg tests uitgevoerd in februari en in april. F-Secure was het enige anti-virusproduct voor NT dat een 100% detectiescore behaalde voor zowel file- als macro-virussen, beide "full zoo" en "in-the-wild". F-Secure scoorde tevens Perfect in vele andere testen. F-Secure behoorde bij de top 3 anti-virusproducten en kreeg het stempel Excellent . De VTC tests bevatten meerdere categoriën gebaseerd op het detecteren van verschillende typen virussen onder verschillende besturingssystemen.

"We zijn zeer gelukkig met het feit dat we zulke hoge scores hebben weten te behalen bij VTC aangezien de tests van het Virus Test Center tot de meest gerespecteerde behoren", zegt Mikko Hypponen, Manager Anti-Virus Research bij F-Secure. "Dit geeft aan dat F-Secure Anti-Virus nog steeds technologisch toonaangevend is in deze industrie."

Meer gedetailleerde informatie over de testen kunt u vinden op de web site van VTC: http://agn-www.informatik.uni-hamburg.de/vtc/

De familie van F-Secure Anti-Virus programma s
F-Secure Anti-Virus is de eerste oplossing voor virusbescherming op de markt die drie scan-engines laat werken als één. De excellente virusdetectie en desinfectie-score van F-Secure Anti-Virus is gebaseerd op een simpel principe: als één scan-engine het virus niet kan vinden kan de ander dat wel.F-Secure Anti-Virus is beschikbaar als netwerk en single user versie en bevat automatische virus-alarmering, rapportage en desinfectie functies. F-Secure Anti-Virus is voor de Nederlandse markt verkrijgbaar via Utimaco Safeware B.V.. Voor meer informatie omtrent F-Secure Anti-Virus kunt u contact opnemen met de verkoop-afdeling via 026 3557575 of per e-mail via (sales@utimaco.nl).
Over F-Secure Corporation
F-Secure Corporation is een toonaangevende ontwikkelaar van geautomatiseerde netwerk-beveiligingsoplossingen. Het bedrijf biedt een volledige lijn van high end software-producten aan op het gebied van anti-virus, bestandsencryptie en VPN oplossingen voor werkstations, servers en gateways. F-Secure producten en het Framework zijn uitermate geschikt voor het leveren van "Security as a Service™" door zowel corporate IT afdelingen als een breed scala van partners, inclusief Internet Service Providers, outsourcing-bedrijven en All Service Providers. Voor de eindgebruiker is "Security as a Service" onzichtbaar, automatisch, betrouwbaar, altijd operationeel en up-to-date. Voor de beheerder betekent "Security as a Service™" policy-gebaseerd management, meldingen en gecentraliseerd management van massaal gedistribueerde gebruikersgroepen.
Het bedrijf dat in 1988 is opgericht, staat genoteerd op de Helsinki Stock Exchange (HEX:FSC). Het hoofdkantoor heeft als locatie Espoo, Finland en daarnaast is er een Noord-Amerikaans hoofdkantoor in San Jose, Californië. Verder zijn er vestigingen in Canada, Duitsland, China, Frankrijk, Japan en Engeland. F-Secure Corporation wordt ondersteund door een netwerk van VAR s en distributeuren in meer dan 90 landen over heel de wereld.

Utimaco
Utimaco Safeware BV, gevestigd in Arnhem, is een volledige dochter van de beursgenoteerde organisatie Utimaco Safeware AG. Utimaco is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige informatie-beveiligingsproducten en heeft ruim 10 jaar ervaring in de projectmatige aanpak van ICT beveiligingsvraagstukken binnen de Nederlandse markt. Met name bij overheden, banken & verzekeringsbedrijven en Large Accounts is Utimaco reeds een gevestigde naam.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Utimaco Safeware B.V.
Astrid Venhorst
Postbus 30052

6814 AH ARNHEM
Tel.: 026 3557581
Fax: 026 4460455
E-mail: astrid.venhorst@utimaco.de Internet: http://www.utimaco.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie