Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zes miljoen subsidie voor stadsvernieuwing Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer


6 Miljoen subsidie voor stadsvernieuwing Zoetermeer
De gemeente Zoetermeer verwacht ruim 5 miljoen gulden subsidie te krijgen uit het Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing (ISV). Daarnaast komt Zoetermeer in aanmerking voor 1 miljoen gulden subsidie voor bodemsanering. De aanvraag hiervoor, het Ontwikkelingsprogramma Stedelijke Vernieuwing, wordt dinsdagavond 20 juni in de commissie Stadswerken besproken. Het ontwikkelingsprogramma valt onder verantwoordelijkheid van wethouder Ontwikkelingsbedrijf, Sport en Zorg mr. J.C.G. Fijen (CDA).
Stadsvernieuwing is een belangrijk kernpunt van de Toekomstvisie Zoetermeer 2025, die de gemeenteraad vorig jaar heeft vastgesteld. In het ontwikkelingsprogramma geeft de gemeente haar visie op de stedelijke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie