Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategische alliantie HP en Intershop

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
00085

Strategische alliantie HP en Intershop

Amstelveen, 26 juni 2000 - Hewlett-Packard en Intershop Communications gaan een strategische alliantie aan. Binnen deze overeenkomst gaan zij 'one-to-many' e-commerceoplossingen leveren op basis van de enfinity software van Intershop en de hardwaretechnologieën en diensten van HP. Zij zullen de e-commerceoplossingen gezamenlijk promoten en verkopen bij (middel)grote organisaties en dotcom-bedrijven. Daarnaast zet HP Intershop enfinity in als één van de softwareapplicaties binnen zijn business-to-business e-commerce-initiatieven.

De samenwerking stelt gebruikers van HP en Intershop in staat snel en eenvoudig een complete suite e-commerceoplossingen voor verkoopdoeleinden in te zetten. Daarnaast krijgen ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie