Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GameZ.nl publiceert een opwindende wereldprimeur

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
<<...>>

GameZ.nl publiceert een opwindende wereldprimeur

Haarlem, 26 juni 2000 - www.GameZ.nl, de ultieme gamesite van Nederland, heeft een opwindende wereldprimeur in zijn schoot geworpen gekregen. Een aantal nog nooit eerder gepubliceerde en exclusieve screenshots van de Myst-remake RealMYST was het gevolg van het bezoekje dat GameZ afgelopen vrijdag bracht aan uitgever Mattel Interactive.

Behalve de exclusieve screenshots leverde het bezoek tevens een paar 'complete versies' van eerder verschenen plaatjes van Myst 3: Exile op. RealMYST zal pas eind dit jaar en Myst 3 zelfs pas half 2001 op de markt verschijnen.

Afgelopen vrijdag zijn de eerste negen screenshots online gezet (www.gamez.nl/_statisch/nws.735.phtml), met als gevolg dat er afgelopen zaterdag een absoluut bezoekersrecord in de hele GameZ-geschiedenis werd genoteerd. Ook een aantal vooraanstaande Amerikaanse en Engelse gamesites was er dit weekend snel bij en publiceerde de GameZ primeur.

Over de primeur wordt vandaag meer gepubliceerd op www.GameZ.nl. Naast de negen reeds gepubliceerde shots zet GameZ er vandaag nog een zeventien online, net zo hot als de voorafgaande.

Voor meer informatie over GameZ:
E-mail: (info@GameZ.nl)
Of: Jeroen den Haan, (jdenhaan@idg.nl)
Telefoon: 023-546 11 32

www.GameZ.nl is een uitgave van uitgever IDG.NL, specialist in ICT-informatie.

IDG publiceert wereldwijd meer dan 310 bladen en 700 boeken in 84 landen. Bekende wereldwijde uitgaven zijn ComputerWorld, InfoWorld, MacWorld, Network World, PC World, Channelworld en '..For Dummies' (boeken). IDG organiseert tevens 168 computergerelateerde exposities in 35 landen en voert wereldwijd onderzoek uit via 41 onderzoekscentra door middel van zijn dochteronderneming International Data Corporation (IDC). Informatie over het bedrijf en de meer dan 225 World Wide Web sites van IDG-vestigingen is beschikbaar op: www.idgcorporate.com. Meer informatie over IDG.nl is te vinden op www.idg.nl/media.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie