Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 26-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

26 juni 2000

Aangehouden na belediging en bedreiging
SCHIEDAM / VLAARDINGEN -- Surveillerende politiemensen van het district Schiedam zagen in de nacht van zondag op maandag omstreeks kwart voor twee een auto met hoge snelheid over de Burgemeester Knappertlaan rijden. Op de Van de Duijn van Maasdamlaan in Vlaardingen werden de inzittenden van het voertuig gecontroleerd. De bestuurder, een 18-jarige Schiedammer, bleek onder invloed van alcohol en was bovendien niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Toen één van de politiemensen daarop proces-verbaal wilde opmaken tegen de man, werd hij bedreigd en beledigd door een 36-jarige Schiedammer, die als passagier in de auto had gezeten. De man werd daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt terzake bedreiging en belediging van een ambtenaar in functie.

Twee jongens met bromfiets aangehouden
SCHIEDAM -- Maandagochtend vroeg, omstreeks zes uur, zagen surveillerende politiemensen in de Oranjestraat twee jongens lopen met een bromfiets. Toen de jongens de politie zagen, lieten ze de bromfiets vallen en wilden ervandoor gaan. Beide jongens, 14 en 15 jaar oud en afkomstig uit Schiedam, werden daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Naar de herkomst van het vervoermiddel wordt een nader onderzoek ingesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie