Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluit gemeente Nijmegen over aangepaste Limos-plannen

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen


Limos-plannen aangepast

Op 3 april presenteerden de vier ontwikkelaars die deelnemen aan de prijsvraag voor ontwikkeling van het Limos-terrein hun plannen. In de weken daarna bleek dat alle vier, de een meer dan de ander, afweken van het vastgestelde bestemmingsplan Nijmegen-Oost. Inmiddels hebben zij hun plannen aangepast en is na toetsing gebleken dat deze nu wél passen binnen het bestemmingsplan. Op 27 juni zullen Burgemeester en Wethouders besluiten welke ontwikkelaar de realisatie krijgt toegewezen.

Alle ontwikkelaars slaagden erin hun eigen ontwerp-uitgangspunten en planconcept volledig overeind te houden. Door het aanpassen van bebouwingshoogten en verplaatsen ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie