Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie: diploma-uitreiking koninklijke landmacht

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE DEF

www.mindef.nl

MINDEF: diploma-uitreiking koninklijke landmacht

De diploma-uitreiking van het Oriëntatiejaar Koninklijke Landmacht vindt aanstaande vrijdag (30 juni) plaats in Ermelo. In totaal nemen die dag 251 leerlingen hun certificaat in ontvangst.

In september 1999 zijn acht Regionale Opleidingen Centra (ROC) begonnen aan het Oriëntatiejaar Koninklijke Landmacht. Deze éénjarige opleiding bestaat uit een civiele beroepsopleiding, fysieke training en een uitgebreide kennismaking met de landmacht.

Het proefproject Oriëntatiejaar Koninklijke Landmacht is in 1995 van start gegaan. Deze .pilot. werd gehouden op twee scholen in Leeuwarden en Breda. Inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijk project waar scholen uit Zwolle, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam aan deelnemen. Voor het schooljaar 2000-2001 komen daar scholen uit Heerlen, Sittard en Enschede bij.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie