Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Akkoord wetenschappelijke bibliotheken en Elsevier Science

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

UNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK AMSTERDAM

Akkoord wetenschappelijke bibliotheken en Elsevier Science
Het UKB (samenwerkingsverband van alle universiteitsbibliotheken in Nederland, de Koninklijke Bibliotheek en het NIWI, Nederlands Instituut voor Wetenschappelijke Informatiediensten) en de grootste uitgever van wetenschappelijke tijdschriften ter wereld, Elsevier Science, hebben een akkoord bereikt over de prijsontwikkeling van tijdschriften in de komende vijf jaar en over de beschikbaarheid van digitale versies van Elsevier-tijdschriften.

Bovendien is afgesproken dat de bibliotheken en Elsevier (en eventuele andere belanghebbenden) gezamenlijk de gevolgen gaan onderzoeken van de veranderingen in de informatieketen die het gevolg zijn van de brede beschikbaarheid van ICT-voorzieningen in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie