Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 27-06-2000 1e Persbericht van dinsdag 27 juni 2000

Berichten uit de regio

Deurne: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 14.15 uur en 16.15 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Vlierdenseweg. Van de 775 gecontroleerde voertuigen reden er 150 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/u.
Asten: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 17.15 uur en 18.45 uur is er op de Voorste Heusden een snelheidscontrole gehouden. Van de 381 gecontroleerde voertuigen reden er 90 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 88 km/u.

Someren: Snelheidscontrole
Maandagavond tussen 19.15 uur en 20.15 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Boerenkamplaan. 71 van de 316 gecontroleerde voertuigen reed sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 88 km/u.

Deurne: Aanhouding
Maandagavond om 21.10 uur is op de Heuvelstraat een 29-jarige inwoner van Deurne aangehouden. De man bestuurde een personenauto terwijl hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Bij controle bleek dat er voor de verdachte ook een aanhoudingsverzoek lag met betrekking tot het in bezit hebben van een vals paspoort. Hierop is de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij inverzekering is gesteld.

Helmond: Aanhoudingen na aanrijding
Een 16-jarige Helmonder is dinsdagmorgen om 04.20 uur op Sportpark De Braak aangehouden. Kort hierna om 04.50 uur werd op de Nemerlaerhof een 20-jarige Helmonder aangehouden. De verdachten hadden kort ervoor op de kruising Josef Israelsstraat Twentehof, met een op het Twijnsterhof, gestolen auto een aanrijding met een geparkeerd staande personenauto veroorzaakt en waren gevlucht. Zij zijn voor onderzoek ingesloten. De auto is inbeslaggenomen en veilig gesteld.
Eindhoven: Onder invloed
Dinsdagmorgen om 02.50 uur is op de Prof. Dorgelolaan een 38-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek dat de man zijn personenauto onder invloed bestuurde. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 0,75 promille aan. De verdachte kreeg een rijverbod voor de duur van 2 uur en een proces-verbaal
Eindhoven: Diefstal bestelauto
Dinsdagmorgen tussen 00.30 uur en 05.40 uur is van de Byrdstraat een geparkeerd staande bestelbus, merk Mercedes-Benz, type 110D, kleur wit, voorzien van het kenteken VP-FV-82, weggenomen.
Eindhoven: Mishandeling
Een 42-jarige Eindhovense vrouw heeft dinsdagmorgen aangifte gedaan van mishandeling. Het slachtoffer werd op de Jan van Schoonvorststraat, zonder enige reden aangevallen en beledigd door een tot nu toe onbekende vrouw. Het slachtoffer liep hierbij schaafwonden en een opgezwollen hand op. De politie stelt een onderzoek naar de juiste toedracht in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie